lördag 2 februari 2013

...och det trodde vi, va????

Ja, just det, det var ju färdigt med att skapa till utmaningar för ett tag...och ja, visst trodde vi på det va??? ;) Efter nästan en vecka med en högtempad (kring 40 grader) gosse så var det bara att sätta sig idag, hans första feberfria dag, och scrappa. Och ny månad = massor med nya utmaningar....

Två layouter har jag hittills fått ihop. En ligger på tork, så den jag nu lägger upp är gjord efter en skiss hos My Creative Sketches.


Tänk, så mycket bättre jag mår efter att ha fått pyssla lite :) Det har varit en tung vecka då gossen gråtit och gnytt varje gång man satt ner honom på golvet. Han har inte sovit länge i sträck heller, då en hemsk hosta väckt upp honom hela tiden :( Men nu mår han bättre, och jag kan gå på toaletten, steka pannkakor och pyssla lite grann utan att ha honom vrålande på golvet eller i barnstolen = major stress relief!!!

Hoppas ni alla har det bra därute :) Här snöar det, som vanligt dessa dagar. Alla i familjen är äntligen friska, så det mesta är på topp :)


Tack för titten, på återseende!
Kram

6 kommentarer:

Jodi sa...

sooooo adorable!!! I love that you placed family photos where the layers are and put the block in the center!!! Thanks for joining in the fun at My Creative Sketches!

Joan Bronson sa...

Beautiful. I also like all the pictures and the colors are pretty.

Joan Bronson sa...

I also like all the photos. The colors you used are so pretty. Great job.

Cynthia Lloréns sa...

Your layout is just gorgeous.
That is such a sweet picture too.
Thanks for playing with us in My crwative sketches!!!!
Big hugs
Cynthia

Bonnie aka Cinnabon sa...

Beautiful take on the sketch! Thanks for playing along with MCS!

Veronica Goh sa...

Wow! Love your take on the sketch, especially the central block. Thanks for joining us at MCS!