söndag 24 augusti 2008

Dream a little dream

En enkel 15-minutersLO efter en skiss i Sommartävlingen hos Stellas. Jag fick inte till ett bra foto på LOn, utan spegelbild i overlayen, så detta får duga.
Är på ett uselt humör, av olika anledningar, så jag borde inte scrappa alls. Det blir bara fel. Fast...å andra sidan har jag ju inte tid, så det spelar ju sak samma. Men å tredje sidan...vem bryr sig???!?!
Nu ska jag gå och morra lite åt min pappershög.

1 kommentar:

maxell sa...

Hahaha. Fan va rätt! Din text kring det hela och livet och exakt ingenting. Det gjorde att jag fick genuina glada känslor. Såna som jag behövde just nu. Så undra om det var så att jag redan visste att jag borde kolla in här. Fast då är frågan varför jag väntade så många timmar innan jag gjorde det? Kanske någon medioker idiotisk låsning som gör att jag vältrar mig i självömkan och leda... Fast som du säger: Vem bryr sig???!?! TACK!

Sidan då. Ja. 15 minuter har jag aldrig kommit ner i. Jag kommer nog aldrig att komma dit heller. Det är liksom ingen ambition i sig för mig även om jag vet att den skulle underlätta en hel del. Din sida gör dock att jag ifrågasätter det ställningstagandet. Varför krånglade jag med att klippa isär den där overlayen? Varför håller jag ens på så? När det kan bli så snabbt å så bra ändå? För det är exakt så det är. Allt som vi gör. Det är bra. Det har något i sig. Därför ska du genast sluta tycka allt blir fel. För fel är rätt. Så det så!

Sist måste jag bara säga angående Nationalteatern. Du om någon skulle defintivt ha varit med! ;)