torsdag 11 oktober 2012

In da house...eller...???

Oj, oj, oj, OJ!!!! Jag hinner inte pyssla, jag hinner inte blogga, helt plötsligt ska vi flytta. Har vi kommit fram till. Tror vi. Ja, ni ser...tänk er då att se in i min hjärna just nu. Den går för högtryck, dygnet runt och jag kräks snart. Vi har tittat på hus, ska vi slå till på nåt av dem, ska vi bygga om? Ska vi flytta? Ska vi byta ort, när vi ändå är på g?
Men...jag återkommer. Jag behöver verkligen pyssla.
Sen kanske det inte blir så mycket av det, för då ryker min pysselplats. Oavsett beslut, för "kontoret" måste göras om till ett barnrum snart.

På återseende!!
Kram

1 kommentar:

Lisbet sa...

Men hallå där – surfade runt med kaffekoppen i min hand och fastnade på din sida. Vad härligt att läsa om dina tankar och funderingar. Jag gillar skapandet, att få ro i själen och vila i handens arbete. Jag är helt övertygad om att det är nog något som alla bör ta vara på mer. Ju mer jag tänker på det just nu, desto viktigare känns det. Ja nu fick jag idé till en ny artikel i ämnet.

Vill du ha lite mer pepp så har jag Gratis HälsoBlad med massor med inspiration och motivation för att leva roligare. Du får tips och pepp en gång i veckan i 8 veckor.
Kom bara ihåg att bekräfta det mail du får i din mail. Kolla spamkorgen om du inte ser det.
Till årsskiftet planerar jag att nå ut med en gratis-app också.
Ta vara på dig.